Reviews

Door het volgen van bijlessen bij Ingrid heb ik mijn Wiskunde op VWO niveau met een mooi cijfer
op mijn diploma kunnen afsluiten.

Het ware leerzame & ondersteunende lessen!
Chiel, juni 2019 (VWO Wiskunde B)


Ik ben met bijles begonnen omdat ik in het begin van mijn 4e jaar havo een 2,9 gemiddeld stond.
Met goed voorbereidde lessen van Ingrid en hele goede uitleg

ben ik nu geslaagd voor mijn examen met een 6. Wat zo goed is aan de bijles van Ingrid is dat je
veel oefen materiaal krijgt en alle hulp die je nodig hebt.

Zeker een aanrader als je opzoek bent naar bijles!
Lieke, juni 2019 (Havo Wiskunde A)


Vanaf de eerste bijles van Ingrid was er al resultaat te zien in mijn cijfers. Met in het eerste 
trimester als gemiddelde een 3 naar als eindcijfer een 5,5.
Ze legt het je niet alleen fijn uit maar laat je je ook op je gemak voelen en kan goed met je 
praten. Ze heeft mij als anti-wiskundekind toch laten twijfelen aan mijn keuze geen wiskunde te kiezen. Zonder Ingrid was ik niet over gegaan, een echte 
aanrader!
Laura, juli 2018 (Havo 3)


Van bijna blijven zitten in op wiskunde B in de 5de naar een 7,9 voor het CS. 
Als je extra hulp nodig hebt bij wiskunde raad ik haar zeker aan, 1 uur extra wiskunde kan veel
verschil maken, en zeker met de handig tips die Ingrid geeft.
Sander, juni 2018 (VWO Wiskunde B)


Zonder Ingrid en haar leerzame wiskunde bijlessen was ik dit jaar niet geslaagd voor mijn 
VMBO TL. Echt een top wiskunde bijles lerares
Philip, juni 2017 (VMBO TL)


Nadat ik aan het einde van HAVO 4 niet al te best stond voor wiskunde B heb ik de hulp 
ingeschakeld van Ingrid. Nu, aan het einde van HAVO 5, ben ik geslaagd en sta ik een 6 op mijn eindlijst voor wiskunde.
Ingrid geeft ontzettend fijn les, ze begrijpt je en is geduldig. Ze weet al snel waar je knelpunten 
zitten en helpt je daar dan extra mee.
Als je een persoonlijke, aardige en duidelijk uitleggende bijlesdocente wilt moet je zeker contact zoeken met Ingrid!!!
Desi, juni 2017 (HAVO Wiskunde B)


Ik had in de 2e al moeite met wiskunde. Haalde veel onvoldoendes, toen wist ik: ik heb
hulp nodig bij wiskunde. Dus besloten ik en mijn ouders om contact met Ingrid
op te nemen. Na een paar lessen begon ik de stof meer en meer te begrijpen, haalde 
minder onvoldoendes en het ging ook gewoon beter. Zeer tevreden over de bijles.
Zeer zeker aan te raden voor mensen met moeite in wiskunde!!
Casper, juni 2017 (VWO 3e klas)


Ik begon mijn examenjaar met een 4.8 en sloot het af met een 7 gemiddeld. Voor het eindexamen
had ik zelfs een 7.4 gehaald. Deze bijles is zeer effectief voor het behalen van hoge punten en het
snappen van de leerstof.
Arthur, juli 2016 (HAVO Wiskunde A)


Ik ken Ingrid nog niet zo heel lang en ik heb pas sinds dit jaar les van haar gehad. Ik heb
er echt heel veel aan gehad, want voor het werkstuk van Terschelling
bijvoorbeeld heb ik een 8.2 gehaald en voor heel veel andere toetsen ook boven de 7 
gehaald. Ik vind echt dat er heel veel leerlingen bij haar les moeten volgen
want zij heeft mij ook gemotiveerd om toch door te gaan als het even heel moeilijk was 
om een som op te lossen of als ik het even niet meer zag zitten en daar
ben ik Ingrid heel dankbaar voor. Ik raad haar zeker aan als bijlesdocente.
Tessa, juli 2016 (VMBO Kader)


Toen ik moest kiezen tussen wiskunde A of wiskunde B, kreeg ik vanuit school een twijfelend advies. Uiteindelijk koos ik voor wiskunde B, maar toen ik voor de eerste toets een onvoldoende kreeg besloot ik bijles te zoeken. Vanaf toen kreeg ik elke week 1 uurtje wiskunde bijles. En sindsdien heb ik eigenlijk alleen maar goede punten.
Ingrid legt heel geduldig uit en neemt altijd de tijd als je iets nog niet snapt.
Ik maak de toetsen met meer zelfvertrouwen. Ingrid heeft me het afgelopen jaar heel goed geholpen en ik zou haar zeker aan iedereen aanraden.
Floor, oktober 2015 (HAVO Wiskunde B)


Ik ken Ingrid al een hele tijd; vanaf groep 6. Dus eerst rekenbijles en tijdens mijn HAVO-tijd wiskundebijles. Ingrid legt alles rustig en begrijpelijk uit. Als je vragen hebt, dan weet ze deze altijd te beantwoorden. Er is een fijne sfeer en je voelt je altijd op je gemak. Ook is er tijd en ruimte voor een grapje nu en dan.
Dankzij Ingrid heb ik uiteindelijk een 7 op mijn eindlijst weten te behalen. Ik kan haar van harte bij iedereen aanbevelen.
Teddy, oktober 2015 (HAVO Wiskunde A, 1e jaars HBO-student Engels)


Ik heb Ingrid benaderd toen ik op VWO6 zat en ik moeite had met WisA.
We spraken af om iedere week een uurtje te gaan oefenen. Dit beviel mij heel goed!
Na verloop van tijd zag ik echt resultaat en vooral dat ik door Ingrid veel gemotiveerder werd.
Ze zorgde ervoor dat ik veel oefende en dit heeft me heel erg geholpen!
Top bijles lerares!
Cas, oktober 2015 (VWO Wiskunde A)


Sinds ongeveer een klein jaartje, krijg ik bijles van Ingrid.
Het heeft me tot nu toe veel geholpen, uiteindelijk een mooie 6 gemiddeld voor wiskunde, terwijl ik daarvoor een jaar lang een 4.5 stond voor het vak.
Ook heb ik voor het eerst in mijn leven een 8.1 voor het vak gehaald, het hoogste punt tot nu toe in mijn wiskunde carrière.
Het zijn intensieve en leerzame lessen! Ik raad het zeker aan, als je graag beter wilt worden in wiskunde!

Chenna, september 2015 (HAVO Wiskunde A)


Je kan hier een review schrijven over mijn bijlessen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Schrijf hier uw review